Бакалавърски програми Бакалавърски програми
Maximum Education Abroad предлага широка гама от университети в цял свят.
Научете повече...
Магистърски програми Магистърски програми
Магистърските програми са предназначени за кандидати с висше образование.
Научете повече...
Езикови курсове Езиково обучение
Ще ви помогнем да почувствате атмосферата на всяка една англоговоряща държава.
Научете повече...
Преводи и легализации Преводи и легализация
Можете да потърсите нашите услуги за превод във всички области!
Научете повече...
Преводи

logo trans-02

Агенция
“Максимум” извършва преводи както на официални документи, така и преводи от всички области като икономическа, техническа, медицинска, юридическа и друга специализирана литература. Можете да потърсите нашите услуги за превод от всяка област – кандидатстване и обучение в чужбина, упътвания, ръководства, интернет страници, менюта на заведения и всичко, от което имате нужда! Нашите преводачи са тясно специализирани в преводи на терминологични текстове и обработка на документи, като изцяло спазваме изискванията на нашите клиенти и предоставяме преводите в напълно завършен вид, следвайки оригинала с всички таблици, схеми, снимки и чертежи.

Работим с необходимата бързина и винаги изпълняваме поръчките си в СРОК!

Освен това бихме могли да Ви дадем компетентно мнение за това какви документи са необходими в даден случай, а също да Ви предложим различни варианти на легализация.

ЩЕ ВИ СЪДЕЙСТВАМЕ И ЗА:

• експресни преводи на лични документи и кореспонденция
• изготвяне на стриктно форматирани текстове (
CV, мотивационни писма, дипломни и курсови работи, препоръки и др.)
• подготовка на документи за
кандидатстване и обучение в чужбина
• попълване на формуляри от и за чужбина
• туризъм
бизнес пътувания в друга държава


УСЛУГИ ЗА ГРАЖДАНИ ОТ ДРУГИ ГРАДОВЕ

Ние Ви предлагаме удобството да свършим всичко необходимо вместо Вас, ако планирате да предприемете някакво начинание и Ви се налага да представите преведени и легализирани документи.
• консултация по телефон или ел. поща и договаряне на възможните срокове и цени
• изпращане на документите при нас
• превод и легализация според съответните изисквания
• изпращане на готовите документи на посочен от Вас адрес в страната или чужбина.
Ние Ви гарантираме, че ще получите професионална услуга и компетентно мнение в необходимия срок на достъпни цени.

Можете да направите Вашето запитване за писмен превод тук !


Устни преводи

Агенция “Максимум” разполага с квалифицирани преводачи в областта на устните преводи – консекутивни /превод с изчакване при преговори и семинари/ и симултанни /превод от кабина в момента на говоренето/, придружаване при организация на семинари, конференции или бизнес преговори, превод при нотариални заверки и телефонни разговори.

Можете да направите Вашето запитване за устен превод тук !

 

Корпоративни клиенти


Агенция "Максимум" извършва преводаческа дейност към водещи фирми в гр. Пловдив и в страната. Работим с фирми като "Водоканалпроект", Мюсюлманското Настоятелство и много други.

Подробна фирмена оферта за преводачески услуги, както и препоръки от фирмите, с които работим, се изпращат при поискване на e-mail или на адреса и телефоните на агенция "Максимум". Можете да направите запитване за оферта от тук !

 

Истории на успеха

Georgi Vukov

Здравейте, казвам се Георги Вуков. Бях ученик на Училище „Максимум“ от 2004 до 2006-та година, в резултат на което бях приет в 5 от най-престижните университети в САЩ, сред които избрах Харвардския университет. Завърших бакалавърската си степен по Държавно управление през 2010-та година, след което започнах да се занимавам с финанси. Отново с помощта на Училище „Максимум“ успях да издам книгата „Пътят към Харвард“, в която съм описал опита си в кандидатстването, както и опита на още няколко възпитаници на елитни американски и европейски университети.

Ако ви предстои кандидатстване, мога да ви посъветвам да си поставите много високи цели, както и да си представите пътя си до тях и да го разделите на малки, постижими стъпки. Никоя цел не е твърде висока, а с помощта на професионалистите от Maximum Education Abroad вие ще сте крачка пред конкуренцията си. Ученето на английски и кандидатстването въобще не са лесни, но след като разберете колко много може да спечелите от тях, ще осъзнаете, че всичките усилия и лишения са си заслужавали.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ИСТОРИИ НА УСПЕХА... 

Анкета

Къде желаете да продължите Вашето обучение?