Услуги

Висше образование в чужбина

Изборът на университет е свързан с редица важни въпроси. Какво да уча? Къде? Мога ли да си го позволя? Решенията, които ще вземете през следващите няколко месеца силно ще повлият бъдещето Ви. Ние в Maximum сме тук, за да Ви помогнем! Благодарение на опита и познанията си в областта на висшето образование в чужбина, ние ще Ви съдействаме при:

– Професионалното ориентиране и търсенето на специалност
– Проучването на университети и изискванията им за прием
– Подготовката и подаването на документи
– Кандидатстването за стипендии и финансова помощ
– Организирането на настаняване и пътуване
– Преводите и легализацията

Средно образование в чужбина

От това къде, в какъв вид училище и по коя програма младите хора ще завършат средното си образование до голяма степен зависи приемът им във висшите учебни заведения у нас или по света. Ние се стремим да намерим правилното училище за всеки кандидат и оказваме подкрепа
на семействата през целия период на обучение.

Езикови курсове в чужбина

За да се почувствате уверени в общуването на английски език и да опознаете културата на дадена държава, ще Ви предложим обучение в най-добрите езикови училища в чужбина. Програмите са предназначени за всяка възраст – от най-малките ученици до големи хора без ограничения във възрастта и нивото на владеене на езика. Ние Ви гарантираме едно незабравимо преживяване и ефективна езикова практика в Англия, Швейцария, Малта, Австрия, Германия или САЩ за една,две, или неограничен брой седмици.

Езикови ваканции с англоговорящи преподаватели в България

Ние предоставяме една доста по-различна концепция за езиков лагер. Тя включва всичко, от което
децата имат нужда през ваканцията – обучение по английски, целодневно общуване с
англоговорящи преподаватели, спорт с професионални инструктори, музикални уъркшопи с вокални педагози и действащи музиканти, планински преходи, слънце, чист въздух и нови приятели.

Целта на програмата е да помогне на децата, изучаващи английски, да ползват езика говоримо докато се забавляват и да развиват творческо мислене и свободно общуване на английски език.